<mark id="rb1xn"><strike id="rb1xn"><listing id="rb1xn"></listing></strike></mark>

  <mark id="rb1xn"></mark>

   <delect id="rb1xn"><video id="rb1xn"></video></delect>
   <thead id="rb1xn"><output id="rb1xn"><span id="rb1xn"></span></output></thead>

     <sub id="rb1xn"><output id="rb1xn"></output></sub>
      <delect id="rb1xn"></delect>
      Zgjidhni Weblate-in! Menu

      P?rkthim i vazhduesh?m me baz? n? internet

      Software i lir?, “copylefted”, i p?rdorur nga mbi 2500 projekte dhe shoq?ri software-i t? lir? n? mbi 165 vende.

      Provoni Weblate-in Eksploroni krejt ve?orit?
      165+ Vende

      Weblate-i p?rkthen bot?n

      Sh?rbim i strehuar dhe mjet i pavarur, me integrim t? fuqish?m me sisteme kontrolli versionesh. Nd?rfaqe p?rdoruesi e thjesht? dhe e q?ruar, p?rhapje e p?rkthimeve n?p?r p?rb?r?s t? nj? projekti, kontrolle cil?sie dhe lidhje e automatizuar me kartelat burim.

      85 p?rkthime mu tani
      Projekt lsjdocs
      9720 p?rkthime mu tani
      Projekt Hedy
      461 p?rkthime mu tani
      Projekt Mumble
      9748 p?rkthime mu tani
      Projekt OsmAnd
      1779 p?rkthime s? fundi
      620 p?rkthime s? fundi
      Projekt 3D Slicer
      878 p?rkthime s? fundi
      5164 p?rkthime s? fundi
      Projekt Godot Engine
      1279 p?rkthime s? fundi
      Projekt Penpot
      1834 p?rkthime s? fundi
      Projekt ntfy
      1432399 p?rkthime
      gjat? 7 dit?ve t? fundit

      P?rdorues dhe P?rkrah?s

      openSUSE LibreOffice Fedora Freedombox Collabora
      Zbuloni Weblate-in

      Falas ose Me Pages?—n? dor?n tuaj

      Re Me Pages?

      p?r leht?si dhe rehati

      • Elementar
      • Mesatar
      • I p?rparuar
      • Industrial
      Vargje burim 1000
      Gjuh? 15
      Projekte 1
      P?rb?r?s E pakufizuar
      € 19mujore
      Kurseni 13%€ 199vjetore
      Vargje burim 3000
      Gjuh? 30
      Projekte 2
      P?rb?r?s E pakufizuar
      € 49
      mujore
      Kurseni 15%€ 499
      vjetore
      Vargje burim 10000
      Gjuh? 60
      Projekte E pakufizuar
      P?rb?r?s E pakufizuar
      € 99
      mujore
      Kurseni 16%€ 999
      vjetore
      Vargje burim 50000
      Gjuh? 100
      Projekte E pakufizuar
      P?rb?r?s E pakufizuar
      € 299
      mujore
      Kurseni 17%€ 2999
      vjetore

      I vet?strehuar

      p?r kontroll t? plot?

      Vargje burim E pakufizuar
      Gjuh? E pakufizuar
      Projekte E pakufizuar
      P?rb?r?s E pakufizuar
      Falas
      me asistenc? me pages?

      Weblate Falas

      p?r projekte t? lir?

      Vargje burim 10000
      Gjuh? 90
      Projekte 1
      P?rb?r?s E pakufizuar
      Falas
      kur k?rkohet
      Krahasoni krejt planet
      B?huni pjes? e bashk?sis? dhe jepni ndihmes?

      Weblate-i ?sht? nj? platform? p?r nj? nga bashk?sit? m? pozitive dhe m? fuqizuese t? software-it t? lir?. M?sojm? dhe rritemi bashk? dhe lidhim bot?n.

      Jepni ndihmes? te ne
      Shqip
      日韩一区二区三区无码AV,婷婷综合另类小说色区,国产chinesehdxxxx18,免费观看性行为视频的网站